Handgemaakte keukens en meubels

Ambachtelijk vakwerk: een duurzame keuken Het ontwerpen van een keuken is altijd maatwerk. In een ontwerp houden we namelijk niet alleen rekening met lengtes, breedtes en hoogtes, maar ook met dromen, wensen en verwachtingen. En die zijn uniek.

Steeds meer mensen kiezen voor een handgemaakte keuken. Precisiewerk, maatwerk, vakwerk: de PTKD-houtspecialisten die uw keuken realiseren, verstaan hun vak. Al uw keukenwensen kunnen worden gehonoreerd, u hoeft geen concessies te doen. Bovendien: handgemaakte keukens zijn een lust voor het oog.

Samen met onze keukenarchitecten ontwerpt u een duurzame, ambachtelijk handgemaakte keuken. Deze PT Line Luxe keukens zijn vakwerk van de bovenste plank dat aan al uw verwachtingen voldoet. Of, als we onze klanten mogen geloven, deze zelfs overtreft. PT Line Luxe is ons private label, een kwaliteitskeurmerk, exclusief voorbehouden aan door PTKD handgemaakte designkeukens.

PTKD: specialist in interieurs
Een keuken hoort bij uw interieur. De stijl van uw keuken kunnen we doortrekken naar andere elementen in uw interieur. Een bibliotheekkast, een wandmeubel, een kleding- of inloopkast: PTKD kan werkelijk alles voor u maken. Maatwerk, afgelakt in elke kleur die u wenst.

Wilt u meer weten over handgemaakte keukens, kasten of andere meubels?

peter-trieling-keukendesign-keukenarchitect-voor-iedereen

 

 

 

 

Neem contact met ons op via (0251) 21 35 98.