Keuken inruilen? Geen probleem! 

Mensen die een nieuwe keuken kopen, zitten soms met de vraag: wat doen we met die oude keuken? Bij ons is dat geen probleem. Sterker nog: vaak krijgt u er nog een aardig bedrag voor terug.

Peter Trieling: “Wij willen onze klanten zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen. Natuurlijk demonteren we de oude keuken en voeren we alles op een milieuvriendelijke manier af. Maar we helpen ook graag met de verkoop ervan. Klanten hebben er dan geen omkijken meer naar en het levert meestal meer op dan wanneer ze de oude keuken zelf op internet zetten. Je kunt denken aan bedragen van 1000 tot 3000 euro, soms zelfs meer. Toch mooi meegenomen. Zonder dat je er wat voor hoeft te doen. Nee, weggooien is zonde. Hergebruik is gewoon beter; niet alleen voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.”

Meer weten?

Bent u benieuwd geworden naar wat uw oude keuken nog waard is? Of hoe we u helpen met de inruil ervan? Op onze inruil actie pagina kunt u nu een foto opsturen van uw oude keuken en uw e-mail adres achterlaten, dan laten wij u persoonlijk weten wat uw oude keuken nog waard is. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen 0251 213598 , of vraag ernaar als u toch in onze showroom bent.