Over ons

Peter Trieling Keuken Design is een echt familiebedrijf waarin we veel waarde hechten aan oprechte betrokkenheid met oog voor al uw keuken- en interieurwensen. Een keuken koop je niet in één dag. Onze tip voor u: kijk op uw gemak rond in meerdere showrooms, laat u informeren en inspireren. Wij halen plezier uit het elke keer weer de ideale keuken creëren. Een sfeervolle, comfortabele keuken die u nergens anders ziet en waar u tot in lengte van jaren plezier van heeft en bewondering mee oogst.

Zo werken wij
Wij kijken altijd naar uw specifieke situatie – vrijblijvend, op afspraak ook ’s avonds en bij u thuis. Op basis hiervan maken we een eerste opzet van uw ideale keuken. Deze schets gaan we, samen met u, ‘finetunen’, zodat het uiteindelijke ontwerp tot in de kleinste details aan uw verwachtingen voldoet. Wat uw budget ook is, bij PTKD krijgt u een designkeuken die uw gevoel voor stijl en sfeer, en uw behoefte aan ruimte, gebruiksgemak en comfort weerspiegelt. Dat kan een SieMatic zijn, maar net zo goed een prachtige keuken uit onze eigen collectie: PT Line of PT Line Luxe.

Alle topmerken aanwezig
PTKD in Beverwijk biedt als enige in de regio SieMatic Designkeukens. Aan de Beverwijkse woonboulevard vindt u een prachtige showroom vol stijlen, trends en mogelijkheden. Ook over merken als Gaggenau, Miele, Atag, Siemens, Viking, Boretti, Falcon, Aga, Wolff, AEG, Erbi, Grohe, KWC, Dornbracht, Franke en Quooker kunnen wij u uitstekend adviseren.

PTKD: specialist in interieurs

Veel klanten zien het als een meerwaarde dat wij beschikken over een breed netwerk van architecten, interieurontwerpers, stylisten, aannemers en installateurs. Allemaal professionals met wie wij al jaren samenwerken bij het begeleiden en uitvoeren van ontwerp, installatie, renovatie en verbouwing van keukens en interieurs.

RTL4 Lifestyle Xperience op bezoek bij PTKD

Meer weten?

Neem contact op via 0251 21 35 98 of maak gebruik van het contactformulier.