Skip to main content

Onze werkwijze
is nog steeds dezelfde als die van 15 jaar geleden

In september bestaan we 15 jaar. Een mijlpaal waar we natuurlijk trots op zijn. Was Peter 15 jaar geleden in z’n eentje verantwoordelijk voor de zaak, inmiddels zijn ook zijn zoon en dochter betrokken en is PTKD uitgegroeid tot een écht familiebedrijf. Peter is verantwoordelijk voor het grote plaatje rondom de indeling. Rick zorgt in nauwe afstemming met Peter voor de details van het ontwerp. Dochter Manon begeleidt klanten en houdt zich bezig met de profilering.

Samen creëren we uw droomkeuken

“Wat we in die 15 jaar niet hebben veranderd, is onze filosofie en werkwijze”

Wat we in die 15 jaar niet hebben veranderd, is onze filosofie en werkwijze. We plaatsen geen keuken, we creëren keukens, samen met u. Daarbij is het belangrijk dat er een wederzijdse match is, want we voelen ons persoonlijk betrokken bij de creatie van uw droomkeuken. We steken er dan ook volop energie in en willen een maximaal resultaat neerzetten waarbij al uw wensen zijn meegenomen.

Omdat alles in harmonie moet zijn

Voordat we ook maar een lijn op papier zetten, komen we bij u langs. We vormen een totaalbeeld van uw huis. We kijken dus niet alleen naar hoe en waar we uw keuken plaatsen, maar naar de volledige ruimte, waar de keuken onderdeel van is. De verhoudingen moeten kloppen en alle aspecten moeten op elkaar zijn afgestemd. Het draait immers allemaal om de juiste balans. Vervolgens ontzorgen we u volledig. Dat betekent dat we ook alle voorbereidende werkzaamheden oppakken die nodig zijn om uw keuken te kunnen plaatsen. Zo heeft u nergens omkijken naar en maar één aanspreekpunt.

Alles draait om beleving en topkwaliteit

Van optimaal ontwerp naar een prachtig resultaat. De energie die we in een keuken steken, krijgen we dubbel en dwars terug in de waardering van onze klanten. In die onderscheidende aanpak zit dan ook onze kracht. Keukens creëren waarbij beleving en topkwaliteit voorop staan. Het is zoals we 15 jaar geleden werkten, hoe we nu werken en hoe we de komende jaren willen blijven werken.

Peter Trieling
is de naamgever
én drijvende kracht van
ons familiebedrijf

Peter Trieling is de naamgever én drijvende kracht van ons familiebedrijf. Hij startte ooit in de aftersales, weet daarom als geen ander hoe je het verschil kunt maken met service. Dat je het meeste leert van de simpele vraag of klanten tevreden zijn. Bij een groot keukenbedrijf werd zijn liefde voor het keukenvak geboren. Bouwkunde, technologie, ontwerp, verlichting, ergonomie, logistiek: er komt zoveel bij kijken. Hij zag er ook hoe het niet moest, dat de meeste fouten ontstaan in de verkoop. Duidelijk zijn, zodat je verwachtingen waar kunt maken: dat is de filosofie waarmee hij Peter Trieling Keuken Design oprichtte.

Showroom & Contact

Parallelweg 2 – 6
1948 NM Beverwijk
Telefoon: 0251-213598
info@ptkd.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 9:30 — 17:30
zaterdag 9:30 — 17:00
zondag gesloten

Close Menu