Skip to main content

Op smaak gemaakt voor u door
Peter Trieling

Wanneer u een globaal of meer gedetailleerd idee van uw nieuwe SieMatic keuken hebt, dan zijn de mogelijkheden van het personaliseren eindeloos. Dat is een mooie reis, die altijd eindigt bij die ene perfecte combinatie die perfect past.

Begin de reis samen met ons, samen kiezen uit de 4 SieMatic Lifestyles, die wij dan volledig op smaak voor u maken met de ingrediënten als matte of glanzende oppervlakken, greeploos of met grepen, kiezen uit de kleuren van het SieMatic ColorSystem en een keuze maken uit de levendige houtsoorten, keramiek, mooie metalen of kwalitatieve kunststoffen.

Maak een afspraak bij ons in de showroom. Ervaar de kleuren, voel de materialen en ervaar de luxe, kwaliteit van het design en bespreek uw plannen met mij, Peter of mijn zoon Rick of dochter Manon. Wij zijn kundige designers en adviseurs, met ervaring om uw smaak te vertalen naar het keuken volledig afgestemd op uw smaak.

Het begin van uw eigen SieMatic keuken begint samen met een smaakmaker.

Maak uw afspraak

Ons keukenadvies in 3 stappen

Afspraak maken

Dat gaat gemakkelijk met de afsprakenplanner. Kies de dag en de tijd, zodat u zich kunt voorbereiden op ons kennismakings- en adviesgesprek. Onderaan deze pagina vindt u een aantal praktische tips.

Maak uw afspraak

Het kennismakingsgesprek

We beginnen met elkaar te leren kennen en vragen u naar de praktische zaken en gaan dan met u in gesprek. Op basis van al uw inspiratie en wensen, bekijken wij de mogelijkheden in onze showroom: keukenontwerpen, keukenapparatuur, werkbladen, materialen, kleuren en alle mogelijkheden een goed beeld van uw keuken te krijgen.

De presentatie van uw keukenontwerp

Uw nieuwe keuken gaat pas echt voor u leven als wij u de ideeën op papier laten zien. Wij presenteren uw keuken levensecht, zodat u een heel goed idee krijgt over het uiteindelijke resultaat. Tegelijkertijd krijgt u van ons ook een prijsindicatie.

Neem de tijd

Een eerste gesprek over uw nieuwe keuken is inspirerend en duurt meestal 2 tot 2,5 uur. Dan hebben wij samen alle tijd om samen uw wensen en voorkeuren te bespreken, en te schetsen. Wij zorgen voor de inspiratie, koffie en thee en versnaperingen.

Het keukenontwerp: Wat heeft u geprikkeld?

Heeft u een SieMatic voor ogen, en welke lifestyle: Pure, Classic, Urban, Mondial past daarbij? Of een van de programma’s: S2, SC, SLC of SLX? Hoe zou u uw persoonlijke voorkeur omschrijven? Wat zijn uw lievelingskleuren, materialen of heeft u voorbeelden gezien op internet of social media? Als u het heeft, laat het ons zien. Hoe meer informatie, hoe beter.

Waar komt de keuken?

Waar komt de keuken, want hoe beter we dat weten, hoe beter we de nieuwe keuken voor u kunnen maken. Plattegronden, schetsen, foto’s of de plannen van uw architect zijn allemaal welkom. Zo komen wij tot een keukenplan dat past in de ruimte en perfect past bij uw manier uw leven.

Wat is het bedrag dat u voor de aanschaf van uw nieuwe keuken niet wilt overschrijden?

Het is goed dat we een indicatie hebben van het bedrag waar u niet bovenuit wilt komen, zodat wij binnen die mogelijkheden voor u een SieMatic keuken volledig op maat kunnen maken.

Wij vinden het leuk om met u samen aan de slag te gaan en in de showroom alle materialen en ingrediënten uit te zoeken, en dan samen met u het eerste schetsplan te maken van uw nieuwe keuken. Daarna maken wij een nieuwe afspraak voor de presentatie van een gedetailleerde, uitgewerkte plan en een kostenbegroting

Showroom & Contact

Parallelweg 2 – 6
1948 NM Beverwijk
Telefoon: 0251-213598
info@ptkd.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 9:30 — 17:30
zaterdag 9:30 — 17:00
zondag gesloten

Close Menu