Skip to main content

PT Line keukens

De PT Line is een keukenlijn die door Peter Trieling Keuken Design is ontwikkeld en in de markt wordt gezet. PT Line keukens worden in Duitsland vervaardigd volgens de strengste kwaliteitsnormen. Bij aanschaf van een PT Line keuken weet u zeker dat u een keuken van top kwaliteit in huis haalt. Een keuken waar u vele jaren plezier van heeft en waar u, met recht, trots op kunt zijn.

Peter Trieling Keuken Design is, als SieMatic dealer, goed op de hoogte van de laatste keuken- en designtrends. Als echt familiebedrijf hecht Peter Trieling Keuken Design veel waarde aan oprechte betrokkenheid en oog voor de wensen en behoefte van de klant.

Kwaliteit

PT Line keukens hebben strak afgewerkte lijnen, scharnieren en laderails van hoogwaardige materialen en een schitterende afwerking. Kortom echte Duitse degelijkheid.

Service

Bij uw keuze voor een PT line keuken, kiest u ook voor onze service. U kunt zorgeloos uw keuken aanschaffen en zorgeloos van uw keuken genieten. Onze service is onbetaalbaar!

Betaalbaar

PT Line maakt Duitse designkeukens betaalbaar voor iedereen. U koopt al een complete PT Line keuken vanaf €7.500.

Eerlijk advies

De PT Line is een prachtig product waar we u graag alles over vertellen, óók indien u een andere keuken op het oog heeft zodat u een betere afweging kunt maken.

Een paar voorbeelden

 
 
 
 
 
 
 
1
1

Peter Trieling
is de naamgever
én drijvende kracht van
ons familiebedrijf

Peter Trieling is de naamgever én drijvende kracht van ons familiebedrijf. Hij startte ooit in de aftersales, weet daarom als geen ander hoe je het verschil kunt maken met service. Dat je het meeste leert van de simpele vraag of klanten tevreden zijn. Bij een groot keukenbedrijf werd zijn liefde voor het keukenvak geboren. Bouwkunde, technologie, ontwerp, verlichting, ergonomie, logistiek: er komt zoveel bij kijken. Hij zag er ook hoe het niet moest, dat de meeste fouten ontstaan in de verkoop. Duidelijk zijn, zodat je verwachtingen waar kunt maken: dat is de filosofie waarmee hij Peter Trieling Keuken Design oprichtte.

Betrouwbare partners

Showroom & Contact

Parallelweg 2 – 6
1948 NM Beverwijk
Telefoon: 0251-213598
info@ptkd.nl

Close Menu