Skip to main content

PT Line keukens

De PT Line, een creatie van Peter Trieling Keuken Design, vertegenwoordigt de betaalbare keukens in de regio. Deze keukens worden geproduceerd in Duitsland volgens de meest strikte kwaliteitsnormen. Wanneer u ervoor kiest om een PT Line keuken aan te schaffen, kunt u er volledig op vertrouwen dat u een keuken van kwaliteit in huis haalt. Een keuken waar u vele jaren plezier van zult hebben en waar u terecht trots op kunt zijn. Bij ons vindt u niet alleen de meest moderne keukens, maar ook prachtige landelijke keukens en vele andere keukenstijlen die voldoen aan al uw wensen. Onze ervaren ontwerpers helpen u graag bij het ontwerpen van de keuken die u altijd al wilde hebben.

Kwaliteit

PT Line keukens hebben strak afgewerkte lijnen, scharnieren en laderails van hoogwaardige materialen en een schitterende afwerking. Kortom echte Duitse degelijkheid.

Service

Bij uw keuze voor een PT line keuken, kiest u ook voor onze service. U kunt zorgeloos uw keuken aanschaffen en zorgeloos van uw keuken genieten. Onze service is onbetaalbaar!

Betaalbaar

PT Line maakt Duitse designkeukens betaalbaar voor iedereen. U koopt al een complete PT Line keuken vanaf €7.500.

Eerlijk advies

De PT Line is een prachtig product waar we u graag alles over vertellen, óók indien u een andere keuken op het oog heeft zodat u een betere afweging kunt maken.

Een paar voorbeelden

 
 
 
 
 
 
 
1
1

Peter Trieling
is de naamgever
én drijvende kracht van
ons familiebedrijf

Peter Trieling is de naamgever én drijvende kracht van ons familiebedrijf. Hij startte ooit in de aftersales, weet daarom als geen ander hoe je het verschil kunt maken met service. Dat je het meeste leert van de simpele vraag of klanten tevreden zijn. Bij een groot keukenbedrijf werd zijn liefde voor het keukenvak geboren. Bouwkunde, technologie, ontwerp, verlichting, ergonomie, logistiek: er komt zoveel bij kijken. Hij zag er ook hoe het niet moest, dat de meeste fouten ontstaan in de verkoop. Duidelijk zijn, zodat je verwachtingen waar kunt maken: dat is de filosofie waarmee hij Peter Trieling Keuken Design oprichtte.

Showroom & Contact

Parallelweg 2 – 6
1948 NM Beverwijk
Telefoon: 0251-213598
info@ptkd.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 9:30 — 17:30
zaterdag 9:30 — 17:00
zondag gesloten

Close Menu