Skip to main content

SieMatic dealer uit de regio

Peter Trieling Keuken Design in Beverwijk onderscheidt zich als de enige SieMatic dealer in de regio, gespecialiseerd in een breed scala aan keukens. Onze showroom op de Beverwijkse woonboulevard is de bestemming voor liefhebbers van design keukens, keukenkasten, kookeilanden en keuken ontwerpen volgens de laatste trends. Ontdek bij Siematic de perfecte keuken die aan al uw wensen voldoet. U heeft de keuze uit vier stijlen: Pure, Urban, SLX en Classic. Ontdek en ervaar deze diverse keukenstijlen met ons deskundig advies en hoogwaardige service.

Ook over merken als Gaggenau, Miele, Atag, Siemens, Viking, Boretti, Falcon, Aga, Wolff, AEG, Erbi, Grohe, KWC, Dornbracht, Franke, Bora en Quooker kunnen wij u uitstekend adviseren.

Peter Trieling
is de naamgever
én drijvende kracht van
ons familiebedrijf

Peter Trieling is de naamgever én drijvende kracht van ons familiebedrijf. Hij startte ooit in de aftersales, weet daarom als geen ander hoe je het verschil kunt maken met service. Dat je het meeste leert van de simpele vraag of klanten tevreden zijn. Bij een groot keukenbedrijf werd zijn liefde voor het keukenvak geboren. Bouwkunde, technologie, ontwerp, verlichting, ergonomie, logistiek: er komt zoveel bij kijken. Hij zag er ook hoe het niet moest, dat de meeste fouten ontstaan in de verkoop. Duidelijk zijn, zodat je verwachtingen waar kunt maken: dat is de filosofie waarmee hij Peter Trieling Keuken Design oprichtte.

Showroom & Contact

Parallelweg 2 – 6
1948 NM Beverwijk
Telefoon: 0251-213598
info@ptkd.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 9:30 — 17:30
zaterdag 9:30 — 17:00
zondag gesloten

Close Menu