Skip to main content

Met RAW Stones zet u een exclusieve én bourgondische stijl neer

Meer dan ooit speelt ons leven zich af in de keuken. We zien dan ook dat er de laatste jaren veel meer aandacht wordt besteed aan de inrichting van deze ruimte. De sfeer en de beleving worden steeds belangrijker. De keuken als blikvanger van de woning en dé plek voor comfort. Een echte exclusieve en vooral bourgondische sfeer zet u neer met de nieuwste trend: RAW Stones. Een karakteristieke vloer die we in de zuidelijke provincies en België al veel zien.

De keuken als dé plek voor ontspanning

RAW Stones doet denken aan de waaltjes van een boerderijvloer of aan de vloeren die we zien in een kasteel. Het geeft de keuken meteen een gemoedelijke uitstraling. Een ruimte waarin wordt gekookt, geleefd en genoten. De plek om optimaal te ontspannen. Bij PTKD hebben we een deel van de showroom ingericht met die authentieke RAW Stones. Niet alleen op de vloer, maar ook op de wand, want ook hier past de bijzondere steen uitstekend. Met deze steen creëren we een stijl en sfeer die ons erg aanspreekt. En die we u graag zelf laten ervaren.

RAW Stones past volledig in de tijdsgeest

Waar in het zuiden van Nederland RAW Stones al wat bekender is, zien we de stenen in deze regio nog weinig. Toch past RAW Stones helemaal in deze tijdsgeest waarin steeds meer mensen op zoek zijn naar ontspanning. De keuken is hier de ideale plek voor. Om u echt te laten ervaren hoe een RAW Stones vloer en/of wand in de praktijk kan werken, hebben we in onze showroom ook een zwarte stalen keuken van STEEL geplaatst, inclusief accessoires en passende verlichting. Die past volledig bij deze authentieke, stenen vloer en wand. We willen u immers graag een totaalaanbod laten zien om u een optimale beleving te kunnen geven. Overigens past RAW Stones bij veel soorten en stijlen keukens. Alles draait om de kracht van de combinatie.

Ervaar het totaalplaatje in onze showroom

Door RAW Stones naar onze showroom te brengen kunnen we ook het westen van ons land laten kennismaken met die unieke stijl. We hebben dan ook bewust gekozen voor een samenwerking met RAW Stones en zijn inmiddels subdealer van deze bijzondere stenen. De RAW Stones zijn verkrijgbaar in zeven kleuren. Deze kleuren kunnen bovendien met elkaar worden gemengd zodat u precies de kleur en sfeer creëert die het beste bij uw woning past. Natuurlijk nemen we een kijkje bij u thuis om u een eerlijk advies te kunnen geven. Precies zoals u dat van ons gewend bent.

Een paar voorbeelden

Peter Trieling
is de naamgever
én drijvende kracht van
ons familiebedrijf

Peter Trieling is de naamgever én drijvende kracht van ons familiebedrijf. Hij startte ooit in de aftersales, weet daarom als geen ander hoe je het verschil kunt maken met service. Dat je het meeste leert van de simpele vraag of klanten tevreden zijn. Bij een groot keukenbedrijf werd zijn liefde voor het keukenvak geboren. Bouwkunde, technologie, ontwerp, verlichting, ergonomie, logistiek: er komt zoveel bij kijken. Hij zag er ook hoe het niet moest, dat de meeste fouten ontstaan in de verkoop. Duidelijk zijn, zodat je verwachtingen waar kunt maken: dat is de filosofie waarmee hij Peter Trieling Keuken Design oprichtte.

Showroom & Contact

Parallelweg 2 – 6
1948 NM Beverwijk
Telefoon: 0251-213598
info@ptkd.nl

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag 9:30 — 17:30
zaterdag 9:30 — 17:00
zondag gesloten

Close Menu